Litworowy Staw

Menu Restauracji

logo LS box black
  • MOSKOL Z MASŁEM CZOSNKOWYM I WĘDZONĄ SŁONINĄ
  • OSCYPEK Z BOCZKIEM Z GRILLA I SOSEM ŻURAWINOWYM
  • TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ
  • TATAR Z PSTRĄGA WĘDZONEGO
  • RYDZE Z PATELNI
  • ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM
  • ROSÓŁ Z MAKARONEM
  • FILECIKI DROBIOWE W CHRUPIĄCEJ PANIERCE Z FRYTKAMI I MARCHEWKĄ
  • NALEŚNIK Z SEREM, BITĄ ŚMIETANĄ I SOSEM TRUSKAWKOWYM
  • HAMBURGER WOŁOWY Z FRYTKAMI
  • MAKARON SPAGHETTI Z SOSEM BOLOGNESE
  • STRUDEL JABŁKOWY Z SOSEM WANILIOWYM
  • SERNIK Z POLEWĄ CZEKOLADOWA
  • CREAM BRULLE Z KARMELIZOWANYM CUKREM
  • CIASTO TIRAMISU
  • MOTYLEK (2 gałki lodów, bita śmietana, polewa, kolorowa posypka)
  • NIEDZWIADEK (2 gałki lodów, bita śmietana, polewa, kolorowa posypka)
  • SŁODKA GRUSZKA (3 gałki lodów, bita śmietana, gruszka, polewa czekoladowa)
  • CZEKOLADOWE SZALEŃSTWO(2 gałki lodów, bita śmietana, posypka czekoladowa, polewa czerkoladowa)
  • ORZECHOWE MARZENIE(3 gałki lodów, bita śmietana, orzechy, polewa)
  • BANANA SPLIT(3 gałki lodów, banan, bita śmietana, polewa, czekoladowa posypka)
  • HAMBURGER WOŁOWY Z FRYTKAMI STEKOWYMI
  • BURGER JAGNIĘCY Z FRYTKAMI STEKOWYMI
  • PSTRĄG PIECZONY W CAŁOŚCI PODANY Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI, MIX SAŁAT
  • PLACEK Z GULASZEM WOŁOWYM I KWAŚNĄ ŚMIETANĄ
  • FILET Z KURCZAKA ZE SKÓRĄ, FASZEROWANY SZPINAKIEM Z POMIDORAMI SUSZONYMI, PODANY Z SOSEM SEROWYM I WŁOSKIM GNOCCHI
  • FILET Z KACZKI PODANY NA PUREE Z JABŁKA Z SOSEM ŻURAWINOWYM I WŁOSKIMI GNOCCHI
  • GICZ JAGNIĘCA PODANA Z ZAPIEKANKĄ ZIEMNIACZANĄ I MODRĄ KAPUSTĄ ORAZ SOSEM DEMI-GLACE
  • SCHAB Z DZIKA PODANY Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI W ZIOŁACH, WARZYWAMI MINI, SOSEM DEMI-GLACE
  • PENNE Z KURCZAKIEM NA OLIWIE Z POMIDORAMI SUSZONYMI, RUKOLĄ I PARMEZANEM
  • TAGIATELLE Z KURKAMI NA ŚMIETANIE, Z MIGDAŁAMI I PARMEZANEM
  • SPAGHETTI BOLOGNESE
  • LASAGNE
  • SCHAB Z BEKONEM PODANY NA KAPUŚCIE ZASMAŻANEJ,PUREE Z GROCHU
  • KARCZEK WĘDZONY PODANY NA KAPUŚCIE ZASMAŻANEJ Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI
  • STEK CIELĘCY T-BONE Z ZAPIEKANKĄ ZIEMNIACZANĄ GRATIN I RATATOULLE WARZYWNYM
  • ROSTBEF SEZONOWANY PODANY Z WARZYWAMI GRILLOWANYMI,SOSEM BARBECUE I FRYTKAMI STEKOWYMI
  • STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ SEZONOWANEJ Z MASŁEM ZIOŁOWYM, PODANY Z ZAPIEKANKĄ ZIEMNIACZANĄ GRATIN, MIX SAŁAT
  • ROSÓŁ Z MAKARONEM
  • ROSÓŁ Z PIEROŻKAMI Z MIĘSEM
  • KWAŚNICA Z WĘDZONYM ŻEBERKIEM
  • MYŚLIWSKA Z DZIKA Z HAUSKAMI, PODANA W CHLEBKU
  • GRZYBOWA Z LEŚNYCH GRZYBÓW Z HAUSKAMI
  • BARSZCZ Z USZKAMI
  • BARSZCZ SOLO
  • Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
  • Z BRYNDZĄ
  • Z MIĘSEM
  • MIX PIEROGÓW
  • FRYTKI
  • ZIEMNIAKI PIECZONE
  • ZAPIEKANKA GRATIN
  • GNOCCHI
  • MIX SAŁAT Z WINEGRETEM
  • OGÓRKI KISZONE, KAPUSTA ZASMAŻANA
  • MODRA KAPUSTA
  • PIECZYWO (5szt.),
  • KETCHUP, MAJONEZ, MUSZTARDA (100ml)