Litworowy Staw

Menu Restauracji

logo LS box black
  • CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z OLIWĄ TRUFLOWĄ, RUKOLĄ I PARMEZANEM
  • TATAR ZE ŚLEDZIA NA PUMPERNIKLU
  • GALARETKA WIEPRZOWA Z MARYNOWANYMI RYDZAMI
  • RYDZE Z PATELNI Z GRZANKAMI
  • POLICZKI WOŁOWE W SOSIE WŁASNYM NA PUREE Z BURAKA
  • CAMEMBERT Z GRILLA Z DIPEM MORELOWO-ŻURAWINOWYM
  • TRADYCYJNY OSCYPEK Z DIPEM ŻURAWINOWYM
  • ROSOŁEK Z MAKARONEM DOMOWYM
  • POMIDOROWA Z MAKARONEM
  • FILET W PANIERCE, FRYTKI I MARCHEWKA
  • PALUSZKI Z ŁOSOSIA, FRYTKI I MIZERIA
  • MAKARON SPAGHETTI Z SOSEM BOLOGNESE
  • SMAŻONE RACUCHY Z JABŁKIEM
  • FRYTKI Z KETCHUPEM I SEREM
  • STRUDEL JABŁKOWY Z SOSEM WANILIOWYM
  • BROWNIE Z SOSEM WINNYM
  • CREAM BRULLE Z KARMELIZOWANYM CUKREM
  • DESER TIRAMISU
  • ZŁBURGER WOŁOWY Z CHIPSAMI ZIEMNIACZANYMI
  • BURGER WEGETARIAŃSKI Z SEREM HALUMI, SOSEM GUACAMOLE I CHIPSAMI ZIEMNIACZANYMI
  • PIECZONY PSTRĄG Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI
  • JESIOTR ZE SZPINAKIEM PODANY NA PUREE Z MARCHWI
  • PENNE Z KURCZAKIEM NA OLIWIE Z SUSZONYMI POMIDORAMI, RUKOLĄ, POPRUSZONE PŁATKAMI PARMEZANU
  • TAGIATELLE Z KREWETKAMI W SOSIE WINNYM
  • TAGIATELLE W SOSIE BRYNDZOWYM ZE ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ, TARTYM PARMEZANEM
  • KOTLECIKI CIELĘCE Z ZAPIEKANKĄ ZIEMNIACZANĄ GRATINE I SOSEM ORZECHOWY
  • ANTRYKOT Z SOSEM Z ZIELONEGO PIEPRZU, ZIEMNIAKIEM PIECZONYM Z GZIKIEM ORAZ MIXEM SAŁAT
  • GRILLOWANY SCHAB Z KOŚCIĄ PODANY NA PUREE Z GROCHU Z ZASMAŻANĄ KAPUSTĄ
  • PIECZONY KURCZAK BABY Z GRILLOWANYM ZIEMNIAKIEM I WARZYWAMI
  • DRYLOWANA KACZKA Z ZIEMNIACZANYM PUREE I ZAPIEKANYM JABŁKIEM Z DODATKIEM ŻURAWINY
  • SZASZŁYK Z JAGNIĘCINY Z OPIEKANYMI ZIEMNIAKAMI I DIPEM JOGURTOWO-ZIOŁOWYM
  • GICZ JAGNIĘCA Z ZAPIEKANKĄ GRATINE I MODRĄ KAPUSTĄ
  • ROGUE Z DZIKA Z KLUSKAMI I KWAŚNĄ ŚMIETANĄ
  • PIECZONE GOLONKO BEZ KOŚCI FASZEROWANE KAPUSTĄ PODANE Z PIECZONYM ZIEMNIAKIEM
  • PÓŁMISEK BIESIADNY IDEALNY DLA 3-4 OSÓB, ZAWIERA SZASZŁYK JAGNIĘCY, GICZ JAGNIĘCĄ, KASZANKĘ, GOLONKĘ, ZIEMNIAKI W ZIOŁACH, KAPUSTA ZASMAŻANA ORAZ DIP CHRZANOWY I MUSZTARDA
  • ROSÓŁ Z MIĘSNYMI PIEROŻKAMI
  • KWAŚNICA NA GĘSINIE
  • GRZYBOWA Z LEŚNYCH GRZYBÓW Z HAŁUSKAMI
  • GRECKA Z FETĄ Z SOSEM BAZYLIOWYM
  • CEZAR Z KURCZAKIEM NA OSTRO I SOSEM ANSZUA
  • MIX SAŁAT Z PODWĘDZANYM ROSTBEFEM I SOSEM OGRODOWYM.